Glavna stranica :: Proizvodi :: Motorna ulja
Motorna ulja
Monogradno mazivo za kamione sa turbo dizel motorima sa prirodnim hlađenjem svih snaga.
Motorno ulje na sintetičkoj bazi za benzinske i dizel motore. Idealno za vozila koja su prešla veliki broj kilometara kao i za vozila sa katalizatorom iz razloga što je ovaj proizvod načinjen da smanji potrošnju ulja za preko 50% i eliminiše izduvne gasove i tako obezbedi bolju efikasnost/performanse.
Puno sintetičko mazivo za motocikle i skutere sa četvorotaktnim motorima. Izbor sintetičkih komponenti koje se koriste u ovoj formuli i specifičan viskozitet omogućavaju najbolje performanse pri ekstremnim klimatskim uslovima rada.
Objavljeno u Motorna ulja za motore
Visokih performansi, multigradno ulje za dizel motore teških teretnih vozila specijalno dizajnirano za podmazivanje širokog spektra dizel motora, kamiona svih snaga kao i lakih komercijalnih vozila. Pruža ekstremnu čistoću motora i maksimalno umanjuje habanje garantujući produžavanje radnog veka.
Potpuno sintetičko ulje dizajnirano da korisnicima ponudi maksimalnu zaštitu i kod benzinskih i dizel motora. Njegov viskozitet smanjuje habanje motora, garantuje smanjenu potrošnju goriva i podiže performanse na ekstremnim klimatskim uslovima. Zahvaljujući njegovoj inovativnoj formuli koja se sastoji od kombinacije specijalnih aditiva Selenia DIGITECH prevazilazi zahteve koje postavlja Evropska specifikacija.
Puno sintetičko ulje visokih performansi za dvotaktne motore. Proizvod redukuje izduvne gasove i vrši prevenciju stvaranja karbonskih naslaga na svim delovima motora.
Objavljeno u Motorna ulja za motore
Urania 100K je polusintetičko ulje sa najbojim performansama kod vozila iz teškog programa. Pomaže produženju životnog veka motora pružajući mogućnosti za dugačke intervale zamene ulja. Obezbeduje zaštitu svih elemenata bitnih za kvalitet rada motora čak i nakon dugih putovanja.
Unapređuje sintetičko mazivo za ekstremnu zaštitu i superiorne performanse nove generacije benzinskih motora. Ova jedinstvena formula pomaže motorima da ostanu čisti i štiti od prekomernog trošenja motora čak i kod velikih opterećenja.
Puno sintetičko ulje visokih performansi za dvotaktne motore. Proizvod redukuje izduvne gasove i vrši prevenciju stvaranja karbonskih naslaga na svim delovima motora.
Objavljeno u Motorna ulja za motore
Visokokvalitetno puno sintetičko motorno ulje sa karakteristikom smanjivanja potrošnje goriva, specijalno formulisano za Iveco Daily komercijalna vozila. Ovo je jedini proizvod na svetu koji izlazi u susret specifikacijama koje postavlja Iveko sa oznakom 18-1811. Garantuje čistoću motora i efektivnu zaštitu od habanja svih komponenti. Kompatibilno je sa zahtevima koje nalaže Euro regulativa o izduvnim gasovima.
Stranica 1 od 4

Najnoviji proizvodi

 • Tutela W90/M-DA
  Napisao
  Tutela W90/M-DA Ulje za mehaničke menjače automobila, kamiona, komercijalnih i industrijskih vozila, traktora, građevinskih mašina, generalno, koristi se za različite hipoidne menjače i menjačke…
 • Tutela CVT NG
  Napisao
  Tutela CVT NG Ulje na sintetičkoj bazi za vozila sa konstantno promenljivim automatskim menjačem. Idealno je za korišćenje u svim klimatskim uslovima (od -40C do…
 • Tutela Top 4
  Napisao
  Tutela Top 4 Kočiono ulje na sintetičkoj bazi za diskove i doboše hidrauličnih kočionih sistema i kontrola snage automobila, industrijskih i komercijalnih vozila, skutera i…
 • Tutela W140/M-DA
  Napisao
  Tutela W140/M-DA Ulje za mehaničke menjače automobila, kamiona, komercijalnih i industrijskih vozila, traktora, građevinskih mašina, generalno, koristi se za različite hipoidne menjače i menjačke…

Koja je tvoja omiljena marka kola?


Ko je online

Imamo 31 gostiju na mreži

Statistika

Broj pregleda članka : 82176

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

 FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.

Excellent SME Serbia SLODESTRADE DOO Sertifikat

xsme-seal-serbiastdqrxsme-logo-serbiaPrivredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.