Glavna stranica :: Proizvodi :: Motori :: Motorna ulja za motore :: Selenia HI-SCOOTER 4 T 20W- 50 API SJ


Selenia HI-SCOOTER 4 T 20W- 50 API SJ

(2 glasova)
Uje vrhunskog kvaliteta sa sintetičkom osnovom za četvorotaktne skutere svih snaga i proizvodjača sa vazdušnim ili vodenim hladjenjem.

Dodatni info

 • Specifikacije: API SJ, PIAGGIO 2966, GILERA
 • Opis: SAE 20W-50
Slodes Trade

Slodes Trade

SLODES TRADE je ovlašćeni uvoznik, diler i distributer za PETRONAS LUBRICANTS čiji proizvodi uvek prevazilaze tehničke zahteve međunarodnih organizacija kao što su ACEA (Evropske specifikacije), API (Američke specifikacije) i JASO (Japanske specifikacije) koje pokrivaju minimum zahteva proizvodača širom sveta. Ovaj aspekt daje mazivima izuzetne performanse kod bilo kog vozila.

Najnoviji proizvodi

 • Tutela Matryx
  Napisao
  Tutela Matryx Multigradno mazivo sa sintetičkom bazom za vozila sa mehaničkim menjačem specijalno napravljeno za korišćenje u uslovima kada je potrebna visoka termalna stabilnost…
 • Vision
  Napisao
  Vision VISION je novo ulje na mineralnoj bazi za benzinske i dizel motore. 
 • Selenia HI-SCOOTER 4 T 20W- 50 API SJ
  Napisao
  Selenia HI-SCOOTER 4 T 20W- 50 API SJ Uje vrhunskog kvaliteta sa sintetičkom osnovom za četvorotaktne skutere svih snaga i proizvodjača sa vazdušnim ili vodenim hladjenjem.
 • Univerzal 15W-40
  Napisao
  Univerzal 15W-40 Univerzalno ulje (STOU) za podmazivanje kod motora sa prirodnim hlađenjem i dizel motorom sa turbo ubrizgavanjem, hidrauličnih sistema traktora, mehanizacije za farme…

Ko je online

Imamo 50 gostiju na mreži

Statistika

Broj pregleda članka : 82177

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

 FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.

Excellent SME Serbia SLODESTRADE DOO Sertifikat

xsme-seal-serbiastdqrxsme-logo-serbiaPrivredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.