TRW 90

(0 glasova)
Mazivo koje se koristi kod uslova visokog pritiska (E.P.) za hipoidne i nehipoidne delove osovine, diferencijale traktora, mehanizacije za farme i građevinskih mašina. Njegova formula daje veliku mogućnost da se zaštite gornji delovi, naročito oni hipoidni, od visokih pritisaka kojima su izloženi i koji bi mogli da izazovu oštećenje zupčanika.

Dodatni info

 • Specifikacije: API GL-5,MIL-L-2105D, ZF 05A-07A
 • Opis: SAE 80W-90
Slodes Trade

Slodes Trade

SLODES TRADE je ovlašćeni uvoznik, diler i distributer za PETRONAS LUBRICANTS čiji proizvodi uvek prevazilaze tehničke zahteve međunarodnih organizacija kao što su ACEA (Evropske specifikacije), API (Američke specifikacije) i JASO (Japanske specifikacije) koje pokrivaju minimum zahteva proizvodača širom sveta. Ovaj aspekt daje mazivima izuzetne performanse kod bilo kog vozila.

Više u ovoj kategoriji: « Hydraulic 48 Brake BF-LHM »

Najnoviji proizvodi

 • Urania C
  Napisao
  Urania C Monogradno mazivo za kamione sa turbo dizel motorima sa prirodnim hlađenjem svih snaga.
 • Tutela Bazooka Bio
  Napisao
  Tutela Bazooka Bio Biorazgradljivo mazivo na biljnoj bazi za svako podmazivanje kod automobila, industrijskih i komercijalnih vozila. Proizvod pruža visoku stabilnost i adheziju, lako se…
 • Tutela ZC 75 Synth
  Napisao
  Tutela ZC 75 Synth Sintetičko multigradno mazivo specijalno dizajnirano za manuelne menjače svih tipova i diferencijale menjača čak i kada ima hipoidni momenat sile, koji zahteva…
 • MTF Special
  Napisao
  MTF Special Visokokvalitetno mazivo specijalne formule za transmisione, hidraulične sisteme i kočnice poslednje generacije traktora, mehanizacije za farme i građevinskih mašina. MTF Special eliminiše…

Ko je online

Imamo 7 gostiju na mreži

Statistika

Broj pregleda članka : 82163

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

 FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.

Excellent SME Serbia SLODESTRADE DOO Sertifikat

xsme-seal-serbiastdqrxsme-logo-serbiaPrivredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.