Glavna stranica :: Proizvodi :: Automobili - Syntium :: PETRONAS URANIA SUPREMO CI-4


PETRONAS URANIA SUPREMO CI-4

(3 glasova)

Multigradno ulje za Dizel motore sa najboljim performansama i izvanrednom kontrolom čadji, koje prevazilazi standarde API Servisa CI-4 i ACEA E7.

Ovo ulje je usavršena verzija visokokvalitetnog multigradnog ulja za Dizel motore koje se koristi za najteže uslove rada na i van autoputeva. Specijalno je napravljeno za visokotiražne i nisko-emisione motore, uključujući i one koje imaju ugradjen EGR (Recirkulacija izduvnih gasova), kao i stare turbo motore za velike brzine koji se pokreću sa Dizel gorivom sa niskim nivoom sumpora ili konvencionalno visokim nivoom sumpora.

Usavršeni aditivni sistem ovog ulja obezbedjuje odličnu kontrolu habanja pod uticajem čadji, naslaga na klipu kao posledica visokih temperatura, zatim kontrolu korozije, stvaranja mehurića i stabilnost oksidacije. Ono takodje obezbedjuje odličnu otpornost na poliranje. Ima visok nivo zaštite od habanja i obezbedjuje superiornu čistoću motora pri produženim uslovima cedjenja.

Primena:

Preporučuje se za upotrebu kod Dizel motora sa visokim performansama uključujući i najnovije nisko-emisione motore sa EGR tehnologijom, kao i kod standardnih Dizel motora za rad na i van autoputeva, sa visokim ili niskim nivoom sumpora u gorivu. Takodje se preporučuje za benzinske motore kod pik-up vozila, vozila sa pogonom na 4 točka (4WD) i kod SUV vozila ( vozila visokih performansi sa pogonom na četiri točka na kamionskoj šasiji).

Prednost potrošača :

 • Prevazilazi američke, evropske i japanske OEM specifikacije i industrijske specifikacije
 • Odlične performanse sa produženim intervalima drenaže ulja kod nisko-emisionih motora
 • Izuzetno dobra disperzija čadji, što sprečava naslage na kritičnim komponentama motora i obezbedjuje odličnu zaštitu od habanja pod uticajem čadji
 • Odlična TBN retencija efikasno produžava sposobnost drenaže u intervalima
 • Odlična termalna i oksidaciona stabilnost koja omogućuje stvaranje taloga pri niskim temperaturama i depozite na visokim temperaturama

Savet potrošačima :

Za dalju pomoć po pitanju MSDS proizvoda, preporuke ili tehnička pitanja, obratite se regionalnim servisima ili kontaktirajte glavno sedište Firme.

Dodatni info

 • Specifikacije: Nema podataka
 • Opis: URANIA SUPREMO CI-4
Slodes Trade

Slodes Trade

SLODES TRADE je ovlašćeni uvoznik, diler i distributer za PETRONAS LUBRICANTS čiji proizvodi uvek prevazilaze tehničke zahteve međunarodnih organizacija kao što su ACEA (Evropske specifikacije), API (Američke specifikacije) i JASO (Japanske specifikacije) koje pokrivaju minimum zahteva proizvodača širom sveta. Ovaj aspekt daje mazivima izuzetne performanse kod bilo kog vozila.

Najnoviji proizvodi

 • LINX Top Racing
  Napisao
  LINX Top Racing Puno sintetičko ulje visokih performansi za dvotaktne motore. Proizvod redukuje izduvne gasove i vrši prevenciju stvaranja karbonskih naslaga na svim delovima motora.
 • Vision
  Napisao
  Vision VISION je novo ulje na mineralnoj bazi za benzinske i dizel motore. 
 • Tutela MRM Zero
  Napisao
  Tutela MRM Zero Tutela MRM Zero je polutečna mast sa specijalnim dodatkom organskog molibdena za podmazivanje CV spojeva. Redukuje buku i obezbeđuje odličan rad pri…
 • Tutela GI/A
  Napisao
  Tutela GI/A Tecnost za automatske menjače automobila, lakih komercijalnih i industrijskih vozila i za sve hidrostatičke kontrole. Ovaj proizvod ima odlične karakteristike kao što…

Ko je online

Imamo 19 gostiju na mreži

Statistika

Broj pregleda članka : 82176

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

 FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.

Excellent SME Serbia SLODESTRADE DOO Sertifikat

xsme-seal-serbiastdqrxsme-logo-serbiaPrivredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.