PETRONAS MACH 5 SM 15W-40

(3 glasova)

Multigradno motorno ulje sa odličnim performansama.Petronas Mach 5 SM 15W-40 je multigradno motorno ulje sa odličnim performansama specijalno napravljeno da bi se postigao visok nivo zaštite motora za one motore koji rade pod teškim uslovima. Visokog je kvaliteta napravljeno od nekonvencionalne baze ulja i naprednih aditiva za postizanje izrazite termalne i oksidacione stabilnosti koja osigurava minimalno zgušnjavanje ulja na visokim temperaturama, odlična kontrola taloga i minimalno habanje motora.

Napravljen na osnovu dugogodišnjeg iskustva na terenu, Petronas Mach 5 SM 15W-40 ima visoke performanse i odličnu zaštitu motora koji rade pod izuzetno teškim uslovima.

Primena:

Preporučuje se upotreba kod svih putničkim vozila, a posebno za poslednje modele automobila sa visokim performansama koji imaju sistem za ubrizgavanje, šesnaesto – ventilsku tehnologiju, turbo punjače koji rade pod izuzetno teškim uslovima. Takodje pogodno za motore koji zahtevaju API SL, SJ, SH, SG ili niže performanse.

Prednost potrošača :

  • Izvanredna zaštita motora pod svakakvim uslovima
  • Produžen vek trajanja motora
  • Izuzetna čistoća motora – zaštita protiva taloga
  • Otporno na trenje i termalno sagorevanje čak i pod izuzetno teškim uslovima
  • Lakše paljenje hladnog motora – minimalno trenje i habanje tokom paljenja

Dodatni info

  • Specifikacije: Nema podataka
  • Opis: MACH 5 SM 15W-40
Slodes Trade

Slodes Trade

SLODES TRADE je ovlašćeni uvoznik, diler i distributer za PETRONAS LUBRICANTS čiji proizvodi uvek prevazilaze tehničke zahteve međunarodnih organizacija kao što su ACEA (Evropske specifikacije), API (Američke specifikacije) i JASO (Japanske specifikacije) koje pokrivaju minimum zahteva proizvodača širom sveta. Ovaj aspekt daje mazivima izuzetne performanse kod bilo kog vozila.

nazad na vrh proizvoda