Glavna stranica :: Proizvodi :: Automobili - Syntium :: PETRONAS MACH 5 20W50 API (PREMIUM MINERAL)


PETRONAS MACH 5 20W50 API (PREMIUM MINERAL)

(4 glasova)

Petronas Mach 5 je multigradno motorno ulje sa izuzetno visokim performansama koje se koristi da bi se obezbedio visok nivo zaštite motora i superiornije performanse kod motora koji rade pod ekstremnijim uslovima. Posebno je napravljen, prvoklasnog kvaliteta od nekonvencionalne baze ulja sa aditivima visoke tehnologije što obezbedjuje termalnu i oksidacionu stabilnost i osigurava minimalno zgušnjavanje ulja na visokim temperaturama, odlična kontrola taloga i minimalno habanje motora.

Napravljen na osnovu dugogodišnjeg isustva i testiranja na dugim vožnjama, trkama i reli stazama. Petronas Mach 5 ima visoke performanse ulja koje obezbedjuju potpunu zaštitu motora, posebno motora koji rade pod izuzetno teškim uslovima.

Primena:

Preporučuje se za upotrebu kod svih putničkih vozila, a posebno za poslednje modele automobila sa visokim performansama koji imaju sistem za ubrizgavanje, šesnaesto- ventilsku tehnologiju, turbo punjače koji rade pod izuzetno teškim uslovima. Takodje pogodno za motore koji zahtevaju API SL, SJ, SH, SG ili niže performanse.

Prednost potrošača :

 • Izvanredna zaštita motora pod svakakvim uslovima.
 • Produžen vek trajanja motora
 • Izuzetna čistoća motora – zaštita protiv taloga
 • Otporno na trenje i termalno sagorevanje čak i pod izuzetno teškim uslovima
 • Konstantna bistrina
 • Lakše paljenje hladnog motora – minimalno trenje i habanje tokom paljenja

Dodatni info

 • Specifikacije: Nema podataka
 • Opis: MACH 5 20W50 API (PREMIUM MINERAL)
Slodes Trade

Slodes Trade

SLODES TRADE je ovlašćeni uvoznik, diler i distributer za PETRONAS LUBRICANTS čiji proizvodi uvek prevazilaze tehničke zahteve međunarodnih organizacija kao što su ACEA (Evropske specifikacije), API (Američke specifikacije) i JASO (Japanske specifikacije) koje pokrivaju minimum zahteva proizvodača širom sveta. Ovaj aspekt daje mazivima izuzetne performanse kod bilo kog vozila.

Najnoviji proizvodi

 • Paraflu 11
  Napisao
  Paraflu 11 Etil glikol koncentrat zaštitne tečnosti za hladnjake/rashladne sisteme automobila, industrijskih i komercijalnih vozila, traktora kao i građevinskih mašina. Rastvor razblažen sa 50%…
 • Urania FE - ekonomična potrošnja goriva
  Napisao
  Urania FE - ekonomična potrošnja goriva Urania FE je premium puno sintetičko mazivo sa smanjivanjem potrošnje goriva kod Ivekovih motora tipa Cursor. Potrošnja goriva se smanjuje i do…
 • Selenia RATIONAL 2T
  Napisao
  Selenia RATIONAL 2T Veoma rafinisano motorno ulje za dvotaktne motore , prikladno za upotrebu u normalnim radnim uslovima. Pogodno za sisteme sa automatskim mešanjem ili…
 • LINX Top Racing
  Napisao
  LINX Top Racing Puno sintetičko ulje visokih performansi za dvotaktne motore. Proizvod redukuje izduvne gasove i vrši prevenciju stvaranja karbonskih naslaga na svim delovima motora.

Ko je online

Imamo 22 gostiju na mreži

Statistika

Broj pregleda članka : 82176

SLODES TRADE je ekskluzivni uvoznik proizvoda firme PETRONAS LUBRICANTS koja izlazi u susret svim zahtevima proizvodača:

 FIAT, ALFA ROMEO, IVECO, MERCEDES BENZ, NEW HOLLAND, NEW HOLLAND CONSTRUCTION, CASE, CASE IH, FIAT KOBELCO, STEYR, SAME DEUTZ FAHR GROUP, PIAGGIO, VESPA, GILERA i HONDA u Nemačkoj.

Excellent SME Serbia SLODESTRADE DOO Sertifikat

xsme-seal-serbiastdqrxsme-logo-serbiaPrivredna komora Srbije ovim sertifikatom potvrđuje, da je kompanija ispunila uslove za izdavanje ovog sertifikata. Osnova za izdavanje sertifikata je kreditni izveštaj i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije Coface.